Μετρητικές Μηχανές - CMM

Η HEXAGON METROLOGY είναι ένας όμιλος παγκόσμιας εμβέλειας στην ανάπτυξη και προμήθεια συστημάτων μέτρησης.

Αναλόγως το μέγεθος, την ποσότητα και την ακρίβεια των εξαρτημάτων μέτρησηςς μπορεί να προσφέρουν την καταληλλότερη Μετρητική Μηχανή Συντεταγμένων - Coordinate Measuring Machine (CMM).

Πιο συγκεκριμένα: 
- Χειροκίνητες Μετρητικές Μηχανές - TESA
- Αυτόματες Μετρητικές Μηχανές - TESA & DEA
- Μετρητικές Μηχανές  Μεγάλων Διαστάσεων - DEA
- Μετρητικές Μηχανές Υψηλής Ακρίβειας - LEITZ
- Μετρητικές Μηχανές Βραχίονα - ROMER
- Μετρητικές Μηχανές Χωρίς Επαφή - TESA & OPTIV
- Μετρητικό Λογισμικό - WILCOX (PCDMIS)

Μικρές Tesa CMM

Mε υψηλές ακρίβειες και με χαμηλές τιμές οι TESA CMM αποτελούν την οικονομικότερη αλλά και πλέον αξιόπιστη λύση για ένα ολοκληρωμένο ποιοτικό έλεγχο ή αντιγραφή. Αυτά τα στοιχεία αλλά και η άμεση υποστήριξη από Έλληνες τεχνικούς κατέστησαν την QCONTROL πρώτη σε πωλήσεις CMM στην Ελλάδα.

Μικρές & Μεσαίες DEA CMM

Οι  Μετρητικές Μηχανές Συντεταγμένων DEA χαρακτηρίζονται από  ακρίβεια & αξιοπιστία και έτσι έκαναν την HEXAGON METROLOGY την εταιρεία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις CMM στον  κόσμο.

Μεγάλες DEA CMM

Μια μεγάλη γκάμα CMM της HEXAGON METROLOGY  για την κάλυψη αναγκών για μετρήσεις μεγάλης ακριβείας σε μεγάλα και πολύ μεγάλα τεμάχια.

Oριζόντιου Βραχίονα DEA CMM

Οι πλέον κατάλληλες μετρητικές μηχανές συντεταγμένων για μετρήσεις τεμαχίων μεγάλων διαστάσεων και ιδιαίτερης γεωμετρίας 

Φορητοί Μετρητικοί Βραχίονες-ROMER Absolute Arm

Οι Φορητοί Μετρητικοί Βραχίονες επιτρέπουν την μέτρηση, με πολύ καλή ακρίβεια, μεγάλων τεμαχίων κατευθείαν στον χώρο της παραγωγής.

LEICA Laser Tracker Systems

Laser Tracker Systems το απόλυτο εργαλείο όταν πρόκειται για μετρήσεις πολύ μεγάλων διαστάσεων και το ζητούμενο είναι η ακρίβεια και η ευκολία στην μέτρηση.

Laser Scanners

Οι σαρωτές lasers (Laser Scanners) παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην διασφάλιση ποιότητας όπως και στον αντίστροφο σχεδιασμό. Η αποτύπωση 3D μορφών με την χρήση laser  χαρακτηρίζεται από ευκολία & ταχύτητα.

Συστήματα Λευκού Φωτός Photogrammetry

Το σύστημα λευκού φωτός WLS qFLASH της Hexagon Metrology είναι ένα μετρητικό σύστημα Μη-επαφής το οποίο χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα που διεξάγει 3D μετρήσεις, καταγράφει τα λάθη των μορφών και ψηφιοποιεί αντικείμενα.

Κεφαλές & Αισθητήρια

Μεγάλη γκάμα αισθητηρίων από την TESA και την LEITZ για οποιαδήποτε Μετρητική Μηχανή Συντεταγμένων είτε της HEXAGON METROLOGY είτε άλλου κατασκευαστή

Software

Whichever the part that needs to be measured: with the right software, measurement is effortless.

Accessories for CMMs

Συστήματα στερέωσης τεμαχίων

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!