Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι Διαστασιολογικών Μετρήσεων

Hexagon-Metrology-Logo HEXAGON METROLOGY
 Η HEXAGON METROLOGY είναι ένας όμιλος παγκόσμιας εμβέλειας στην ανάπτυξη και προμήθεια συστημάτων μέτρησης. Aναλόγως το μέγεθος, την ποσότητα και την ακρίβεια των εξαρτημάτων μέτρησης μπορεί να προσφέρουν την καταληλλότερη Μετρητική Μηχανή Συντεταγμένων-Coordinate Measuring Machine (CMM).

 Tesa-LogoTESA GROUP
Με πάνω από 5.000 είδη οργάνων & συσκευών μέτρησης η TESA Ελβετίας θεωρείται παγκοσμίως η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή ποιοτικών οργάνων μέτρησης. Επίσης, η TESA είναι θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου ομίλου μετρολογίας στον κόσμο HEXAGON METROLOGY.
Στο σημείο αυτό, αξίζει να τονίσουμε ότι τα Πρότυπα πλακίδια της χώρας μας που βρίσκονται στο Εθνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας προέρχονται από την TESA.


standard-gage-logoSTANDARD GAGE
H STANDARD GAGE αποτελεί την ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ σειρά οργάνων & συσκευών της TESA - HEXAGON METROLOGY.
Με την γνωστή ποιότητα της TESA Ελβετίας, η νέα αυτή σειρά διαθέτει για όλα τα όργανα μέτρησης συσκευές:
-Την υπογραφή και πιστοποητικά ελέγχου του μεγαλύτερου ομίλου στον κόσμο HEXAGON METROLOGY
-Τις οικονομικές τιμές που απαιτούν οι σύχρονοι καιροί της οικονομικής ύφεσης.

Leica Geosystems Logo
LEICA GEOSYSTEMS

 

 

Ascona-Logo
ASCONE Profile Measuring Technology
Η εταιρεία ASCONA GmbH ιδρύθηκε το 1988, και καθιερώθηκε διεθνώς στον χώρο του της διέλασης Αλουμινίου & Πλαστικού και Ελαστικού σαν την εταιρεία -ειδικό- σε θέματα Οπτικού Ελέγχου Profil. Έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 300 συστήματα παγκόσμια αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση στον έλεγχο profil αφού η ποιότητα των συστημάτων (μηχανών & λογισμικού) την κατέστησαν παγκόσμιο ηγέτη.

 
Logo Lehrmess2Lehren- und Meßgerätewerk Schmalkalden GmbH
Ο Γερμανικός οίκος Lehren- und Messgeraetewerk Schmalkalden GmbH κατασκευάζει ελεγκτήρες από το 1938. Διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια διακρίβωσης και πιστοποίησης, παρέχει μόνο αξιόπιστες λύσεις ελέγχου. 
Πιο συγκεκριμένα παρέχει:
1. Ελεγκτήρες Σπειρωμάτων αρσενικών & θηλυκών, Thread Plug & Ring Gauges, ( ISO Whitworth UNC UNF UNEF ANSI metric coarse & fine )
2. Ελεγκτήρες Οπών και Αξόνων Plug gauges, Snap gauges, Ring gauges, Taper gauges, Keyseating gauges, Pin gauges,
3. Ιδιοσυσκευές Ελέγχου, Ελεγκτήρες Ειδικής Κατασκευής.

schmidt logoHans Schmidt & Co GmbH
Τα όργανα ελέγχου του οίκου HANS-SCHMIDT Γερμανίας είναι ευρέως γνωστά στον χώρο των μετρήσεων ακριβείας. Η εταιρεία εμπορεύεται κυρίως όργανα μέτρησης τάνυσης – τανυσόμετρα-. Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από όργανα μέτρησης πάχους, δυναμόμετρα αλλά και ειδικά όργανα για την κλωστοϋφαντουργεία όπως στροφόμετρα, στροβοσκόπεια, σκληρόμετρα μπομπίνας.

 

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!