Βιομηχανική Ραδιογραφία-Ακτινογραφία - QControl Quality Solutions

Βιομηχανική Ραδιογραφία-Ακτινογραφία

Η βιομηχανική ραδιογραφία-ακτινογραφία είναι μια από τις βασικότερες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου. Η ακτινοβολία που διέρχεται από το δοκίμιο μπορεί να καταγραφεί σε βιομηχανικό φιλμ ή σε φωτοευαίσθητο χαρτί ή μπορεί να προβληθεί σε φθορίζουσα οθόνη. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της ραδιογραφίας είναι η δυνατότητα χρήσης της με πολλά υλικά, το φιλμ το οποίο αποτελεί άμεση οπτική εικόνα και αρχειοθετείται ενώ παράλληλα αποκαλύπτει εσωτερικά σφάλματα.

Φορητά Συστήματα X-Ray

Τα φορητά συστήματα του Γερμανικού οίκου YXLON είναι απο τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως και διακρίνονται για την υψηλή απόδοση ακόμα και στα μικρότερα μοντέλα.

Προτζέκτορες πηγών γ-Ray

H QControl σε συνεργασία με τον οίκο OSERIX σας προσφέρουν λύσεις σε προτζεκτορες και πηγές γ-Ray σε ανταγωνιστικές τιμές και σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα.

Πηγές ισοτόπων γ-Ray ακτινοβολίας

H QControl σε συνεργασία με τον οίκο OSERIX σας προσφέρουν λύσεις σε προτζεκτορες και πηγές γ-Ray σε ανταγωνιστικές τιμές και σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα.

Σταθερές Συσκευές X-Ray

Ο οίκος YXLON Γερμανίας κατασκευάζει σταθερά συστήματα ραδιογραφίας ιδανικά για τον ποιοτικό έλεγχο πολύπλοκων εξαρτημάτων σε γραμμή παραγωγής.

X-Ray Computed Tomography

Με 70 χρόνια εμπειρίας ο οίκος YXLON Γερμανίας κατασκευάζει ολοκληρωμένα και αξιόπιστα συστήματα για computed tomography.

Scanner Αποτύπωσης Ραδιογραφίας

QControl παρουσιάζει τις πρωτοποριακές λύσεις της Duerr στην ψηφιακή ραδιογραφία τόσο σε φορητά όσο και σε σταθερά Scanner.

Scanner Ψηφιοποίησης Φιλμ

Οικονομική και ποιοτική λύση για ψηφιοποιηση φιλμ ραδιογραφιάς, ιδανικό για κάθε είδους βιομηχανική χρήση.

Εμφανιστήρια Film Ραδιογραφίας

Προσπαθώντας να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, η Duerr προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις στην εμφάνιση φιλμ με φορητά αυτόματα εμφανιστήρια.

Αναλώσιμα Ραδιογραφίας

Τα χημικά υγρά εμφάνισης Ραδιογραφιών του οίκου Duerr Γερμανίας διαθέτουν πόλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλα υγρά εμφάνισης. Ταυτόχρονα τα φιλμ εμφάνισης του κορυφαίου οίκου Fujifilm εγγυώνται εικόνες υψηλής ποιότητας.

Παρελκόμενα Ραδιογραφίας

Στην QCONTROL θα βρείτε όλα τα παρελκόμενα για την ολοκληρωμένη διεξαγωγή Μη Καταστροφικών Ελέγχων με ραδιογραφία. 

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!