Ηχόμετρα - Βαθμονομητές - QControl Quality Solutions

Ηχόμετρα - Βαθμονομητές

Η KIMO κατασκευάζει άριστης ποιότητας ηχόμετρα κλάσης 2 που διαθέτουν μεγάλη ακρίβεια και ευαισθησία χαρίζοντας αξιόπιστες μετρήσεις για κάθε εργασιακό περιβάλλον και εφαρμογή. Επιπλέον, με τον βαθμονομητή ηχομέτρων μπορείτε να ελέγχετε την ακρίβεια των ηχομέτρων σας εκπέμποντας ήχο συγκεκριμένης στάθμης (94dB) εξασφαλίζοντας έτσι και πάντα πως οι μετρήσεις των ηχομέτρων σας δεν αποκλίνουν από την πραγματικότητα.

Ηχόμετρα KIMO & SAUTER

Ηχόμετρα για την μέτρηση της έντασης του ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον επιθυμείτε με τα ηχόμετρα της KIMO & SAUTER. Επιλέξτε ανάμεσα στα οικονομικά & ταυτόχρονα αξιόπιστα ηχόμετρα της SAUTER και τα ακριβή σύμφωνα με διεθνή και ευρωπαικά πρότυπα ηχόμετρα της KIMO.

Βαθμονομητές ηχομέτρων KIMO για ακριβή έλεγχο της απόδοσης των ηχομέτρων της KIMO για πλήρως αξιόπιστες μετρήσεις.
από
215€

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!