Αντιπροσωπευόμενοι οίκοι Περιβαλλοντικών Μετρήσεων

kimo-logoΗ KIMO Γαλλίας ιδρύθηκε το 1979 και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή οργάνων περιβαλλοντικών μετρήσεων (Φορητά όργανα, Καταγραφικά - Dataloggers & Μεταδότες - Transmitters). 
Η ποικιλία των προϊόντων της KIMO καλύπτει όλους του τομείς όπως Φαρμακοβιομηχανίες, Αεροδρόμια, Χαρτοποιία, Αυτοκινητοβιομηχανίες κ.α..
Η γκάμα των προϊόντων της KIMO περιλαμβάνει Θερμόμετρα, Υγρασιόμετρα, Ανεμόμετρα, Μανόμετρα, Μετρητές Ροής Αέρα, Ηχόμετρα, Φωτόμετρα, Μετρητές CO2, Καταγραφικά, Αισθητήρια, Μεταδότες και πολλά άλλα.

 

Flir LogoΗ FLIR Systems Inc, είναι για πάνω από 50 χρόνια κορυφαίος κατασκευαστής καινοτόμων συστημάτων απεικόνισης και θερμογραφίας που περιλαμβάνει θερμοκάμερες υπέρυθρων, εναέριες κάμερες μετάδοσης και συστημάτων τεχνητής όρασης.
Οι θερμοκάμερες της FLIR παίζουν καίριο ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών, εμπορικών και κυβερνητικών δραστηριοτήτων σε περισσότερες από 60 χώρες.
Από την Προληπτική ΣυντήρησηΠαρακολούθηση της ΛειτουργίαςΜη Καταστροφικό ΈλεγχοΈρευνα & ΑνάπτυξηΙατρικές επιστήμεςΈλεγχο και Ασφάλεια της παραγωγικής διαδικασίας η FLIR προσφέρει για αρχάριους και επαγγελματίες την καταλληλότερη θερμοκάμερα υπερύθρων.

 

CaptureΗ SCHALLER Αυστρίας ιδρύθηκε το 1995 και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή οργάνων για μέτρηση της υγρασίας. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία, στο υψηλά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό και τη συνεχή έρευνα, η SCHALLER αποτελεί κορυφαίο κατασκευαστή υγρασιομέτρων σε επίπεδο βιομηχανικών και μη εφαρμογών. Η γκάμα των προϊόντων της SCHALLER αφορά μέτρηση υγρασίας χώρου, τροσφίμων, χαρτιού, δομικών υλικών, ξύλου κ.α.  Η γκάμα των προϊόντων της SCHALLER αφορά τη μέτρηση υγρασίας χώρου, τροσφίμων, χαρτιού, δομικών υλικών, βιομάζας, ξύλου κ.α. και έχει προσφέρει περισσότερες από 40.000 λύσεις στη βιομηχανία, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα διεθνώς.

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!