Ανάλυση Δονήσεων

Σημαντική παράμετρος στην συντήρηση μηχανών και κινητήρων είναι η μέτρηση και ανάλυση δονήσεων.

Η QCONTROL σε συνεργασία με την INNOVATEST & την ADASH παρέχει αξιόπιστες λύσεις με φορητούς μετρητές και αναλυτές δονήσεων.

Μετρητές Δονήσεων

Οι Μετρητές Δονήσεων δίνουν μια άμεση εικόνα για την Κατάσταση και την Φθορά του Βιομηχανικού σας εξοπλισμού. Μετρώντας την Ταχύτητα, την Επιτάχυνση και τη Μετατόπιση των Δονήσεων είναι εφικτό να προλαμβάνονται βλάβες και να προγραμματίζεται η συντήρηση του εξοπλισμού.

Αναλυτές Δονήσεων

Οι Αναλυτές Δονήσεων προσφέρουν στοιχεία και για την συχνότητα των δονήσεων. Επιπρόσθετα με την χρήση βοηθητικών λογισμικών προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα σχετικά με την προέλευση των δονήσεων και την ανίχνευση τις βλάβης, π.χ. Αζυγοσταθμία, Μηχανική Χαλαρότητα, Κακή Ευθυγράμμιση, Φθαρμένα Ρουλεμάν.

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!