Σταθερά Ηλεκτρονικά Όργανα

Για τη συνεχόμενη μέτρηση της τάνυσης και σύνδεση των αισθητήρων στην γραμμή παραγωγής, η SCHMIDT προσφέρει μεγάλη ποικιλία οργάνων μέτρησης της τάνυσης, ώστε να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

  • Πληροφορίες
  • Φυλλάδια PDF
  • Video & Εικόνες

Η SCHMIDT Γερμανίας προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στον τομέα μέτρηση τάνυσης, με εφαρμογές στην ευρύτερη βιομηχανική και ερευνητική δραστηριότητα.
Διαθέτει πλήθος αναλογικών και ψηφιακών μετρητών τάνυσης, οι οποίοι χρησιμοποιούν διαφορετικούς οδηγούς και διαστάσεις ράουλων και μπορούν να μετρήσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ιμάντες, κλωστές, ίνες, νήματα, υφάσματα, ανθρακονήματα, σύρματα, καλώδια, οπτικές ίνες ελάσματα και πολλά άλλα.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε φορητά ή σταθερά ηλεκτρονικά ή μηχανικά όργανα μέτρησης της τάνυσης με δυνατότητα σύνδεσης στην παραγωγική διαδικασία, ώστε να ελέγχετε άμεσα το παραγόμενο προϊόν σας.
Με αυτή τη μέθοδο εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα, καθώς μπορείτε να έχετε συνεχή και πλήρη έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας ώστε να προλαμβάνετε τυχόν προβλήματα ή βλάβες.

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για μέτρηση της τάνυσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ο υπεύθυνος μηχανικός θα συζητήσει μαζί σας την καταλληλη λύση για την εφαρμογή σας.

Στην καρτέλα Φυλλάδια PDF μπορείτε να βρείτε έναν συνοπτικό κατάλογο με τα διαθέσιμα μοντέλα μέτρησης τάνυσης του οίκου SCHMIDT, βάση της ποιότητας και της μορφής του υλικού που θέλετε να μετρήσετε.

Συνημμένα αρχεία:
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σταθερά Μηχανικά Όργανα »

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  info@qcontrol.gr

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!