Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι Συντήρησης & Ευθυγράμμισης

Status Pro logo  Status Pro Maschinenmesstechnik GmbH

Η εταιρία STATUS PRO (Γερμανίας) έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά από συσκευές Laser για Ευθυγράμμιση Οπών & Αξόνων, Μέτρηση Επιπεδότητας, Παραλληλίας & Γραμμικότητας και Αλφάδιασμα.
Η έμπειρη ομάδα τεχνικών και μηχανικών σχεδιάζει τα συστήματα με πρωταρχικό σκοπό να χρησιμοποιηθούν από τους ιδίους για υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Δυτική Ευρώπη. 
Κύρια χαρακτηριστικά των συστημάτων είναι η Αξιοπιστία, η Φορητότητα και κατά κύριο λόγο η Ευελιξία ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στην αντίστοιχη εφαρμογή.
Τα συστήματα Laser έχουν εφαρμογή σε όλους τους τομείς που απαιτείτε ευθυγράμμιση όπως για παράδειγμα σε Συντήρηση Μηχανών και Μονάδων Παραγωγής.

Schenck RoTec GmbH
Η SCHENCK RoTec GmbH εδώ και 100 χρόνια κατασκευάζει συστήματα ζυγοστάθμισης.
Στην διάρκεια των χρόνων έχει αποκτήσει πάνω από 60.000 πελάτες και το 80% των κορυφαίων κατασκευαστών μηχανών παγκοσμίως εμπιστεύονται καθημερινά τα προϊόντα της. 
Για την ζυγοστάθμιση περιστρεφόμενων μηχανών και την ανάλυση των δονήσεων η SCHENCK προσφέρει το Smart Balancer.

Hans Schmidt & Co GmbH
Η SCHMIDT Γερμανίας προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στον τομέα μέτρησης της τάνυσης, με εφαρμογές στην ευρύτερη βιομηχανική και ερευνητική δραστηριότητα. Διαθέτει πλήθος αναλογικών και ψηφιακών μετρητών της τάνυσης, που μπορούν να μετρήσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ιμάντες, κλωστές, ίνες, νήματα, υφάσματα, ανθρακονήματα, σύρματα, καλώδια, οπτικές ίνες ελάσματα και πολλά άλλα.
Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε φορητά ή σταθερά όργανα μέτρησης της τάνυσης με δυνατότητα σύνδεσης στην παραγωγική διαδικασία, ώστε να ελέγχετε άμεσα το παραγόμενο προϊόν σας. 

Innovatest-logoInnovatest Europe BV

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!