Δείτε παρακάτω μερικές από τις εταιρείες που μας έχουν εμπιστευτεί

 • ΣΚΛΗΡΟΜΕΤΡΑ Open or Close

  Οι παρακάτω εταιρείες, μεταξύ άλλων, έχουν προμηθευτεί σταθερά και φορητά σκληρόμετρα για την μέτρηση της σκληρότητας μεγάλων & μικρών μεταλλικών δοκιμίων καθώς και πλαστικών

   BIC Logo    etem   elval 100
     cnc solutions    imas-logo  
   xatzopoulos  
  coralgasπερισσότερα... 
    fluidpower
     kimi  maillis   elastron 
  grantex   assodivers   korfiatis
    dutiki-makedonia   teipir  
 • ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Open or Close

  Δείτε παρακάτω μερικές από τις εταιρείες που έχουν προμηθευτεί μηχανές εφελκυσμού & θλίψης για ελέγχους αντοχής μετάλλων, πλαστικών, υφασμάτων κ.α.

  IHU

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μιας Αυτόματης Μηχανής Ελέγχου Υλικών του οίκου TESTOMETRIC Αγγλίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας. Συγκεκριμένα το εργαστήριο του μεταπτυχιακού προγράμματος Στρατηγικός Σχεδιασμός Προϊόντων προμηθεύτηκε το μοντέλο M350-50AT.

  Ο υπεύθυνος του προγράμματος Δρ. Δημήτριος Τζέτζης σχολίασε ως εξής:
  "Με χαρά υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιό μας την Μηχανή Ελέγχου του οίκου TESTOMETRIC Αγγλίας. Το εργαστήριο του μεταπτυχιακού προγράμματος Στρατηγικός Σχεδιασμός Προϊόντων διαθέτει πλέον την δυνατότητα ελέγχου των μηχανικών ιδιοτήτων διαφόρων υλικών ολοκληρωμένα και αξιόπιστα. 

  Θεωρούμε μεγάλο πλεονέκτημα της TESTOMETRIC το ˵ANOIXTO˵ λογισμικό WINTEST με το οποίο μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τις υπάρχουσες μεθόδους δοκιμών, να δημιουργήσουμε νέα προγράμματα ελέγχου χωρίς περιορισμούς, με στόχο την βαθύτερη ανάλυση των μηχανικών ιδιοτήτων διαφόρων υλικών. 

  Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία QCONTROL για την ολοκληρωμένη υποστήριξη και την άρτια εκπαίδευση."

  omilos-plastika-thrakis

  Μια απόλυτα επιτυχημένη & πολύχρονη συνεργασία έχει εδραιωθεί ανάμεσα στις εταιρείες του ομίλου ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ και στον κατασκευαστή Μηχανών Ελέγχου Υλικών TESTOMETRIC Αγγλίας και την QCONTROL Quality Solutions, καθώς έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν ΔΩΔΕΚΑ (12) Μηχανές Ελέγχου της TESTOMETRIC.

  Δείτε παρακάτω τα σχόλια του πρώην Διευθυντή Ποιότητας, Έρευνας & Ανάπτυξης και νυν Διευθυντής Παραγωγής στα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ:
  «Τα δυναμόμετρα του Βρετανικού οίκου TESTOMETRIC ειναι μια αξιόπιστη λύση ποιοτικού ελέγχου ακομα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εντός της παραγωγικής διαδικασίας. Για την εταιρεία μας ειναι μια δοκιμασμένη και πετυχημένη λύση εδω και 20 χρονια. Το άψογο customer service μέσω της QControl και οι λογικές τιμες ειναι το "κλειδί" της μακροχρόνιας συνεργασίας μας. Θα ηθελα να ευχαριστήσω την QControl για την άμεση υποστήριξη της σε όλες τις ζητήσεις μας»

  Μάθετε περισσότερα στο ακόλουθου αρχείο pdf

   alumil      Septona
    hatzopoulos   karatzis logo  
  cosmos-aluminium   eval  
     elastron    
   exalco    mediterranean-college   xenos packaging
     vidomet    stamatiou  
 • ΦΑΣΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΖΑΣ Open or Close

  Η χρήση ενός Φασματογράφου Μάζας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τον έλεγχο της σύστασης πρώτων υλών, τον διαχωρισμό scrap, τον έλεγχο της σύστασης μεταλλικών εξαρτημάτων καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας πολύτιμων μετάλλων. Μερικές από τις εταιρείες που μας έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν με την προμήθεια φορητού ή/και σταθερού φασματογράφου μάζας μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο αρχείο pdf όπως και στον ακόλουθο πίνακα:

  ALUFOND LOGO

  Η εταιρεία ΑΛΟΥΦΟΝΤ, θυγατρική της ALUMIL, προμηθεύτηκε τον σταθερό φασματογράφο FOUNDRY-MASTER COMPACT του οίκου OXFORD INSTRUMENTS για την χημική ανάλυση των κραμάτων αλουμινίου που παράγει.

  Δείτε παρακάτω τι είπε ο προϊστάμενος χυτηρίου κος. Δάνης Κιλιγκαρίδης:
  "Η διαδικασία της εγκατάστασης και της εκπαίδευσης των χειριστών-συντηρητών του φασματογράφου κρίνεται άκρως ικανοποιητική, η δε απόδοση του μηχανήματος έως τώρα είναι η αναμενόμενη."

  ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΓΑ Ο.Ε.
  Ανοξείδωτες Δεξαμενές 

  Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΓΑ Ο.Ε. προμηθεύτηκε τον φορητό φασματογράφο X-MET 7000 για τον έλεγχο ανοξείδωτων.

  Δείτε παρακάτω τι είπε ο κος. Βασίλειος Μπουγάς
  "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την QCONTROL για την διαρκή υποστήριξή της πριν την πώληση αλλά και μετά από αυτήν καθώς μερίμνησε για την άρτια εκπαίδευση μας με σκοπό τη βέλτιστη χρήση του μηχανήματος"

  Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή στο ακόλουθου αρχείο pdf

   DESFA

  Η εταιρεία ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικούς Αερίου) προμηθεύτηκε τον φορητό φασματογράφο X-MET 7500 για τον έλεγχο των μετάλλων που προμηθεύεται για τους σωλήνες μεταφοράς του φυσικού αερίου.

  Μάθετε περισσότερα στο ακόλουθο αρχείο pdf

   

    header   elval 100
    navy
  Πολεμικό Nαυτικό Ναύσταθμος Σούδας
         kea
  Πολεμική Αεροπορία
  Κρατικό Εργοστάσιο
  Eurogrinder logo  
   

         
 • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Open or Close

  Σκληρομέτρηση Μεταλλικών Φιαλιδίων στην CORAL GAS

  Το τμήμα Ποιοτικού Έλεγχου της CORAL GAS χρησιμοποίει πλέον την εξειδικευμένη τεχνολογία Rockwell Superficial για τον έλεγχο της σκληρότητας του λευκοσίδηρου που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των μεταλλικών φιαλιδίων CORAL GAS που όλοι γνωρίζουμε. Μάθετε περισσότερα στο ακόλουθο pdf pdf

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!