Αντιπροσωπευόμενοι οίκοι Σύσταση & Ιδιότητες Υλικών

Innovatest-logoH Innovatest Europe Ολλανδίας, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των Σταθερών & Φορητών Σκληρομέτρων. Παράλληλα προσφέρει και λύσεις σε θέματα Εξοπλισμού Μη-Καταστροφικού Ελέγχου . Επίσης δραστηριοποιείται και στο χώρο των Τραχυμέτρων αλλά και του Οπτικου Διαστασιολογικού Ελέγχου.

 

Oxford-Instruments-logoΗ OXFORD INSTRUMENTS είναι μια πολυεθνική εταιρία με εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι η παροχή μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας στον χώρο της βιομηχανίας κατέχοντας ήδη ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως. Η QControl είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο του τμήματος Industrial Analysis.  Το τμήμα Industrial Analysis εστιάζει κυρίως στην παροχή συσκευών ανάλυσης σύστασης διαφόρων υλικών μέσω των τεχνολογιών XRF, OES, MNR, κ.α.. 
Η συνεργασία της QControl με την Oxford Instruments προσφέρει λύσεις σε:
• Χυτήρια
• Εταιρίες ανακύκλωσης μετάλλων 
• Εταιρίες ανάλυσης πετρελαιοειδών και λιπαντικών
• Τσιμεντοβιομηχανίες
• Διυλιστήρια
• Μηχανουργεία κ.α

Logo-testometricΗ εταιρεία TESTOMETRIC Αγγλίας αποτελεί μια από τις παλαιότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Μηχανών Ελέγχων Υλικών. Ξεκινώντας από την Αγγλία, όπου άνθησε η κλωστοϋφαντουργεία, διαθέτει μια τεράστια πείρα στην κατασκευή αξιόπιστων αλλά και Οικονομικών Μηχανών Ελέγχου Υλικών. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση διαθέτοντας μηχανές, αρπάγες, «Ανοιχτό» λογισμικό επιμηκυνσιόμετρο, κλιματιζόμενο θάλαμο και οτιδήποτε χρειαστείτε για ένα πείραμα ελέγχου αντοχής υλικού. Μάθετε περισσότερα στο ακόλουθο αρχείο pdf

Logo RayRanH RAY-RAN Αγγλίας αποτελεί μια εταιρεία η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα θέματα ελέγχου πλαστικών & ελαστικών είτε πρώτων υλών είτε τελικών προϊόντων.
Διαθέτει συσκευές όπως Sample Cutter, Melt Flow Index, Density Balance, Πυκνόμετρο κ.α

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!