Μετρητικά USB Μικροσκόπια DINO-LITE

Τα Μετρητικά USB Μικροσκόπια Dino-Lite αποτελούν την οικονομικότερη λύση της αγοράς για τον οπτικό έλεγχο στον χώρο της βιομηχανίας, της αργυροχρυσοχοΐας, της ιατρικής και της επιστήμης. Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο μικροσκοπίων Dino-Lite.

Dino-Lite Universal Series

Μεγάλη γκάμα μετρητικών USB Μικροσκοπίων DINO-LITE για τον οπτικό έλεγχο-διαστασιολογική μέτρηση πλαστικών & μεταλλικών δοκιμίων, χαρτιού, έργων τέχνης, κοσμημάτων κ.α.
Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο μικροσκοπίων  Dino-Lite.

Μικροσκόπια Dino-Lite Υψηλής Μεγέθυνσης

USB Μετρητικά Μικροσκόπια Dino-Lite με μεγέθυνση από 400x έως και 900x, ιδανικά για εφαρμογές όπως η βιοϊατρική, η ανάλυση της δομής υλικών, η επιθέωρηση ηλεκτρονικών κ.α.
Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο μικροσκοπίων  Dino-Lite

Μικροσκόπια Dino-Lite για ελέγχους εξ' αποστάσεως

Μετρητικά USB Μικροσκόπια για ελέγχους από απόσταση έως και 230mm με μεγέθυνση έως και 140x για εφαρμογές που απαιτείται μεγάλο οπτικό πεδίο.
Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο μικροσκοπίων  Dino-Lite.

Μικροσκόπια Dino-Lite Ειδικού Φωτισμού (UV, IR) & Φθορισμού

Ολοκληρωμένη σειρά από USB Μετρητικά Μικροσκόπια με υπεριώδη φωτισμό (UV), υπέρυθρο φωτισμό (IR), LED φθορισμού (fluorescence), στροβοσκοπικό φωτισμό ή ακόμα και συνδυασμό των διαφόρων τύπων φωτισμού.
Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο μικροσκοπίων  Dino-Lite.

Παρελκόμενα για USB Μικροσκόπια Dino-Lite

Βάσεις στήριξης, συσκευές συγκράτησης δοκιμίων και άλλα παρελκόμενα για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και σταθερότητα κατά τους οπτικούς ελέγχους.
Κατεβάστε τον πλήρη κατάλογο μικροσκοπίων  Dino-Lite.

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!