Ανοξείδωτες Ζυγαριές KERN

Οι ανοξείδωτες ζυγαριές της KERN είναι ανθεκτικές και αδιάβροχες, ικανές να λειτουργούν υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους.

  • Πληροφορίες
  • Φυλλάδια PDF
  • Video & Εικόνες

Παρακαλούμε όπως κατεβάσετε τον πλήρη τιμοκατάλογο των Ανοξείδωτων Ζυγαριών από την καρτέλα Φυλλάδια PDF.

Οι ανοξείδωτοι ζυγοί KERN βρίσκουν ευρεία εφαρμογή σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις με αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος. Μπορούν να αντέξουν στις πιέσεις και παραμορφώσεις που ασκούνται κατά την μέτρηση βαρέων αντικειμένων ή υλικών. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τα λιπαντικά, στο λίπος, στο βερνίκι, στη σκόνη, στη σκουριά, την υγρασία κ.α.

Οι ζυγαριές αυτού του τύπου διαθέτουν την ειδική IP προστασία η οποία εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστίας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Στη βιομηχανία των χημικών, των πετρελαιοειδών, των τροφίμων εμφανίζεται έντονα η ανάγκη χρήσης ανοξείδωτων ζυγών με μεγάλο εύρος ζύγισης και η KERN δείνει λύση.

Οι ανοξείδωτοι ζυγοί της KERN διαθέτουν γρήγορη απεικόνιση των μετρήσεων. Μεγάλη οθόνη LCD για ευκρινή απεικόνιση των αποτελεσμάτων, λίγα πλήκτρα λειτουργίας για εύκολη και γρήγορη μέτρηση. Επίσης διαθέτουν δεύτερη οθόνη στο πίσω τμήμα του ζυγού.

Ειδικές ενσωματωμένες λαβές στο κάτω τμήμα της ζυγαριάς, βοηθούν στην εύκολη μεταφορά του οποιαδήποτε στιγμή απαιτηθεί.

Οι ανοξείδωτοι ζυγοί συνοδεύονται από κατάλληλη ενσωματωμένη είσοδο για να μπορείτε να μεταφέρετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων στον υπολογιστή εύκολα και γρήγορα.

Οι ανοξείδωτες ζυγαριές της KERN λειτουργούν με ρεύμα και με μπαταρίες ώστε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Συνημμένα αρχεία:

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  info@qcontrol.gr

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!