Ζυγαριές Μέτρησης Τεμαχίων KERN

Η KERN προσφέρει αξιόπιστες ζυγαριές για να υπολογίζετε τον αριθμό των τεμαχίων που διαθέτετε, μετρώντας απλά το βάρος της συνολικής ποσότητας.

  • Πληροφορίες
  • Φυλλάδια PDF
  • Video & Εικόνες

Παρακαλούμε όπως κατεβάσετε τον πλήρη τιμοκατάλογο των Ζυγαριών Μέτρησης Τεμαχίων από την καρτέλα Φυλλάδια PDF.

Οι ζυγαριές μέτρησης τεμαχίων KERN έχουν μεγάλη εφαρμογή στη βιομηχανία και στα εργαστήρια για την καταμέτρηση της ποσότητας διαφόρων υλικών όπως βίδες, πρόκες κ.α.

Οι συγκεκριμένες ζυγαριές διαθέτουν μνήμη για την αποθήκευση των πιο συχνά μετρούμενων υλικών, ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να εισάγεται τις παραμέτρους από την αρχή. Έτσι κερδίζετε χρόνο και μπορείτε άμεσα να μετρήσετε την ποσότητα των τεμαχίων.

Η ενσωματωμένη οθόνη LCD και τα μεγάλα πλήκτρα λειτουργίας που βρίσκονται ενσωματωμένα σε κάθε ζυγαριά, σας βοηθούν να διαβάσετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων εύκολα και γρήγορα.

Ένας ζυγός μέτρησης τεμαχίων συνοδεύεται από κατάλληλη ενσωματωμένη είσοδο για να μπορείτε να μεταφέρετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων στον υπολογιστή εύκολα και γρήγορα.

Συνημμένα αρχεία:
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζυγαριές Πάγκου KERN Ζυγοί Πλατφόρμας KERN »

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  info@qcontrol.gr

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!