Ζυγοί Υπολογισμού Κόστους KERN

Ο Γερμανικός οίκος KERN προσφέρει αξιόπιστους ζυγούς λιανικής πώλησης που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες του λιανικού εμπορίου. 

  • Πληροφορίες
  • Φυλλάδια PDF
  • Video & Εικόνες

Παρακαλούμε όπως κατεβάσετε τον πλήρη τιμοκατάλογο των Ζυγών Υπολογισμού Κόστους από την καρτέλα Φυλλάδια PDF.

Οι ζυγοί υπολογισμού κόστους της KERN χρησιμοποιούνται στις περιπτώσεις που απαιτείται ο υπολογισμός του κόστους με βάση το βάρος του προϊόντος. Η στιβαρή κατασκευή σε συνδυασμό με το μικρό βάρος και μέγεθος, καθιστά τους συγκεκριμένους ζυγούς την καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε να μεταφέρεται το ζυγό οπουδήποτε ώστε να μετράτε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

Όλες οι ζυγαρίες λιανικού εμπορίου της KERN διαθέτουν τρείς (3) οθόνες που δείχνουν τις σημαντικότερες πληροφορίες της ποσότητας που μετράτε. Απεικονίζουν το βάρος, τη τιμή μονάδος (€/Kg ή €) και τη τελική τιμή του προϊόντος.

Οι ζυγαριές υπολογισμού κόστους KERN διαθέτουν και πλήκτρα άμεσης πρόσβασης (PLU). Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πάρα πολύ χρήσιμη για εσάς που θέλετε να αποθηκεύετε τις τιμές των πιο συχνά μετρούμενων προϊόντων. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στα είδη μαναβικής όπου ο υπάλληλος έχει την ανάγκη να υπολογίζει γρήγορα το κόστος των αγαθών ώστε να μειώνει το χρόνο αναμονής των πελατών.

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  info@qcontrol.gr

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!