Θερμοζυγοί KERN

Εργαστηριακοί αναλυτές υγρασίας για βιομηχανίες τροφίμων, υδάτινων πόρων, πλαστικών κ.α.

  • Πληροφορίες
  • Φυλλάδια PDF
  • Video & Εικόνες

Για εσάς που αναζητάτε την καλύτερη επιλογή σε αναλυτές υγρασίας, η KERN προσφέρει αξιόπιστους αναλυτές υγρασίας (θερμοζυγούς) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας για την ανάλυση των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων.

Οι θερμοζυγοί KERN υψηλών προδιαγραφών προσφέρονται σε όσους θέλετε λεπτομερή ανάλυση μετρήσεων με γραφική απεικόνιση και μελέτη άλλων παραμέτρων (χρόνος ξήρανσης, θερμοκρασία ξήρανσης κ.α.).

Η KERN διαθέτει αναλυτές υγρασίας με ενσωματωμένο σύστημα ξήρανσης του προς μελέτη δείγματος. Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να μελετήσετε το ποσοστό υγρασίας που απορροφά το δείγμα σας ανάλογα με το επίπεδο ξήρανσης που έχει υποστεί.

Διατίθενται, επίσης θερμοζυγοί KERN με ενσωματωμένη μνήμη αποθήκευσης των μετρήσεων ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις μεμονωμένες διαδικασίες ξήρανσης που ενδεχομένως μπορεί να εφαρμόζεται.

Οι αναλυτές υγρασίας KERN συνοδεύονται από κατάλληλη ενσωματωμένη είσοδο για να μπορείτε να μεταφέρετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων στον υπολογιστή εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αναλυτικοί Ζυγοί KERN

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  info@qcontrol.gr

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!