Αναλυτικοί Ζυγοί KERN

Εργαστηριακοί ζυγοί KERN μεγάλης ακρίβειας για εργαστήρια και ερευνητικά κέντρα.

  • Πληροφορίες
  • Φυλλάδια PDF
  • Video & Εικόνες

Η QControl σε συνεργασία με την KERN παρέχει αξιόπιστους αναλυτικούς ζυγούς μεγάλης ακριβείας για να μπορείτε να μετράτε απαλλαγμένοι από την ατμοσφαιρική σκόνη και οτιδήποτε άλλο μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει τα αποτελέσματα των μετρήσεων.

Κάθε εργαστηριακή ζυγαριά της KERN χρησιμοποιεί την τεχνολογία μονολιθικού κυττάρου. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αισθητήρα ικανοποιεί τις αυστηρότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ακρίβεια, τη ταχύτητα και την αξιοπιστία της μέτρησης.

Το μεταλλικό περίβλημα που καλύπτει τους εργαστηριακούς ζυγούς KERN, προστατεύει το προς μέτρηση υλικό από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τον αέρα που ενδεχομένως μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα της μέτρησης.

Σε περίπτωση που θέλετε να μετρήσετε το βάρος υλικών όπως υγρά, σκόνες, ίνες ή γενικότερα υλικών που είναι συγκεντρωμένα σε δοχείο, οι εργαστηριακές ζυγαριές KERN είναι εξοπλισμένες με κατάλληλο βάρος αντιστάθμισης (tare function), ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να μετράτε το καθαρό βάρος της ποσότητας που θέλετε να μετρήσετε.

Κάθε αναλυτικός ζυγός KERN συνοδεύεται από κατάλληλη ενσωματωμένη είσοδο για να μπορείτε να μεταφέρετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων στον υπολογιστή εύκολα και γρήγορα.

Συνημμένα αρχεία:
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζυγοί Ακριβείας KERN Θερμοζυγοί KERN »

Προσφορές

Προσφορές σε όργανα μέτρησης, θερμοκάμερες...!

Προσφορές σε όργανα μέτρησης θερμοκάμερες κτλ.

Οι προσφορές ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα. Επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο για να είστε ενήμεροι.

NewsLetter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τα ΝΕΑ & τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της εταιρείας μας.Επικοινωνία

  +30 210 94 16 200
      +30 210 94 15 211 (fax)

  Αγαμέμνονος 51-53
      
17675, Καλλιθέα Αττικής

  info@qcontrol.gr

 
Design + Marketing Re:fresa, EY Web!